Ennakkokausikortti 2020 – 2021

115,00 

Ennakkokampanja Mustavuori-kausikortin erikoishintaan 115 €!

RAJOITETTU 1000 kpl ERÄ

(normaalisti 295€)

 

Kausikortin voit maksaa myös liikuntaedulla kokonaan tai osittain.

Ohjeet liikuntaedulla maksamisesta löytyy: mustavuori.fi/liikuntaetuohjeet

 

Mustavuoren kausikortilla lasket myös Ukkohallassa.  Kurvaile arkena ja viikonloppuna Mustavuoren lähimäessä ja suuntaa lomalla Ukkohallan lumisille rinteille.

Mustavuori on Tampereen talousalueen oma lähiliikuntakeskus.
Mustavuoressa on lasketeltu jo vuodesta 1967.  Mustavuori tarjoaa kaikille pirkanmaalaisille laskettelunharrastajille monipuolisen lähikeskuksen, johon on helppo ja nopea tulla. Mustavuorta kehitetään aktiivisesti laskettelijoiden ehdoilla – laskijoilta laskijoille. Mustavuoressa on jo usean sukupolven kasvatettu laskettelunharrastajia ja se on edelleen misionamme tarjota helposti saavutettava laskettelukeskus vauvasta vaariin.

Kausikortti on henkilökohtainen. Kausikorttia noudettaessa esitettävä maksutosite. Kausikorttiin otetaan lippua noudettaessa valokuva kortin käyttäjästä. Kausikorttien noutaminen tapahtuu marras-joulukuussa Mustavuoresta. Kortin voit noutaa myös saapuessasi ensimmäisen kerran laskemaan Mustavuoreen, mutta jonojen välttämiseksi toivomme että käyt noutamassa kausikorttisi jo aikaisemmin.

 

Normaali hinnasto:

Päivälippu: 25 €, (12-15v) 23 € & (7-12v) 20 €
Arkipäiväkausikortti: 250 €
Kausikortti: 295 €
Perhekausikortti: 800 €
Sirukortti: 7 € (SkiData)
Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat Mustavuoressa ilmaiseksi. Myös alle 7 vuotiailla tulee olla lippu. Ilmaislipun voi ladata Mustavuori Oy:ltä ostetulle sirukortille ( 7 € ) tai omalle SKIDATA yhteensopivalle sirukortilleen.

Yleistä tietoa Mustavuoresta:

Sijainti: Länsi-Tampere
Korkeusero: 69 metriä
Pisin rinne: 360 m
Rinteen: Aloittelija, Perhe, Snow Park, Original

 

Osasto: