Ehdot

Sopimusehdot

Noudatamme Suomen Hiihtokeskus Ry:n laatimia ja kuluttaja-asiamiehen hyväksymiä hiihtokeskuspalveluja koskevia sopimusehtoja. Sopimusehdot on saatavilla osoitteessa www.ski.fi.

Vakuutukset

Kuluttaja on velvollinen ennen hiihtokeskuksen palvelualueelle saapumista varmistumaan oman vakuutusturvansa voimassaolosta. Laskeminen rinteillä sekä muu hiihtokeskuksen palveluiden käyttö tapahtuu kuluttajan omalla vastuulla. Vastuu voi olla myös kuluttajan holhoojalla silloin kun palvelun käyttäjä on alle 18-vuotias.

Tilaukset

Tilauksiin ja varauksiin liittyvät erityispyynnöt sähköpostitse (maanantai-perjantai klo 8-16) osoitteeseen info(a)ukkohalla.fi vähintään 48h ennen aiottua lähtöajankohtaa.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523 /99) 10 §:n mukainen REKISTERISELOSTE

1. Rekisterinpitäjä
Hiihtokeskus Ukkohalla – Paljakka Oy

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

3. Rekisterin nimi
Skiclub.fi-verkkokaupan asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään verkkosivuston ja kampanjoiden toimesta asiakkaiden tilausten toimittamista, asiakassuhteen hoitamista, suoramarkkinointia, etämyyntiä sekä asiakasyhteydenottoja varten. Tämän lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja palvelujen kehittämistarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavien kategorioiden mukaisia henkilötietoja:
• Nimi
• Osoite (erikseen laskutus ja toimitus)
• Postinumero ja toimipaikka (erikseen laskutus ja toimitus)
• Puhelinnumero
• Sähköpostiosoite
• IP-osoite
• Yritys
• Yrityksen osoitetiedot
• Yrityksen ALV-tiedot

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterin säännönmukaisena tietolähteenä ovat asiakkailta itseltään kerättävät tiedot verkkokaupan kassa- ja rekisteröintisivuilla. Henkilötietoja kerätään ja käsitellään verkkokaupassa, sivustoissa, laskutuksessa, kirjanpidossa, sähköpostissa sekä sosiaaliden median yhteisöissä.

Henkilötietoja voidaan kerätä verkkokaupan välityksellä sekä sähköisessä tai ei-sähköisessä muodossa olevilla lomakkeilla (esimerkiksi palaute- ja tilauslomakkeilla) ja puhelimitse asiakaspalvelun hoitamista varten. Asiakkaista voidaan tallentaa kohdan 5. kategorioiden lisäksi myös palvelun käytön alkamis- ja päättymistiedot sekä kiinnostustiedot markkinoinnin profilointiin Google Analytics- sekä Semrush -työkalujen avulla.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Kolmansille Euroopan Unionin alueella sijaitseville tahoille kuten esimerkiksi verkkokaupan ylläpitäjille, yhteistyökumppaneille, asiakkaan mahdollisesti tilaamia palveluja tuottaville yhtiöille sekä viranomaisille voidaan luovuttaa henkilötietoja. Näitä tietoja on mahdollista luovuttaa tavaroiden ja palveluiden toimittamista varten ja asiakkaan välisen sopimuksen toteuttamiseksi. Henkilötietoja ei luovuteta ilman asianosaisen nimenomaista suostumusta kolmansille osapuolille muutoin kuin edellä mainitussa tarkoituksessa, ellei lainsäädännöstä muuta johdu.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Pyynnöt tietojen poistamisesta tulee toimittaa osoitteeseen [email protected], jolloin tiedot poistetaan manuaalisesti.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Asiakasrekisteriä on lupa käyttää ainoastaan henkilöillä ja ylläpitäjillä, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu. Rekisterin käyttöä valvotaan käyttäjäkohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin sekä myös tapahtumalokilla tallentaen kirjautumistiedot. Verkkokaupan asiakasrekisteriä ylläpidetään sähköisenä tietokantana tämän valtuuttaman teknisen ylläpitäjän toimesta. Verkkokauppa on suojattu palomuurilla ja virustorjunnalla käyttäen myös muita asianmukaisia verkkokaupan suojauksia ulkoisia tietomurtoja vastaan.

10. Kielto-oikeus
Asiakas voi saada katsottavakseen häntä koskevat tiedot. Rekisterinpitäjä saattaa periä tietojen antamisesta siitä aiheutuvan kohtuullisen, välittömät kustannukset kattavan korvauksen, mikäli asiakas on edellisen kerran saanut tietonsa tarkastettavakseen alle vuoden sisällä.

Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus rekisteröityjen tietojensa tarkistamiseen. Asiakkaalla on tämän lisäksi myös oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia ja etämyyntiä varten. Kieltopyynnöt tulee lähettää osoitteeseen [email protected] sähköpostilla

TIETOA EVÄSTEISTÄ

käyttäjän IP-osoite
käyttäjän verkon host-nimi